Nyheter

Juni 2019

Henny är färdig och legitimerad Fysioterapeut!! Så väl kämpat och välförtjänt! Nu jobbar Henny inom primärvården i Tingsryd. 

Signe har blivit antagen till Kvalificerad tilläggsutbildning för hovslagare! Det är ett års studier vid sidan av det dagliga arbetet för att så småningom kunna ansöka om att bli Hovslagare Godkänd av Jordbruksverket.

Vi har haft ett par träningshästar under året. Två killar just nu till salu 7 respektive 9 år. Bilder kommer på fb sidan. Passa på att provrida innan de åker hem till Göteborg. 

 

Summera 2018

Signe och Per gjorde state exams i juni och flyttade äntligen hem till Wederslöf. Under hösten har vi gjort praktik på flertalet platser som del av utbildingen och i Februari 2019 blir vi båda färdiga veterinärer <3

Signe köpte ÄNTLIGEN en häst. Hon heter Delta du Nord och är en Camarguekorsning.

I December tog Signe slutligen ut sin fulla examen från hovslagarskolan!

Henny klarade examensarbetet med bravur och fick högsta betyg och ser även hon fram emot en examen 2019 från Linköpings universitet.

Henny har också hunnit flytta tillbaka till Wederslöf efter några år på vift och rider nu ett lovande Islandssto vid namn Eldey från Ränteröd som ägs av Sara Holmberg.

Under hösten har vi haft två fina ston till försäljning från Ann-Marie Östbye. Kátina fann sin ägare i juldagarna, Grattis Lotta Brag till din fina häst! 

Sonetta en silvrig skönhet söker fortfarande efter sin alldeles egna människa!

Se länk: https://www.facebook.com/158972927461360/videos/127150274892746/